26 Mart 2012 Pazartesi

Kırmızı Biberli Tuz


Kırmızı Biberli Tuz
Biberin acısını içine çeken tuz, etleri onunla ovduğunuz da, ayrı bir lezzet katıyor. Izgara ya da fırında pişecek her türlü eti  soslamak ya da kızarmış patateslerinizi tatlandırmak, pane ununuzu çeşnilendirmek için lezzetli bir karışım.

Malzemeler :
  • 5 adet kuru kırmızı acı biber
  • 1 su bardağı deniz tuzu.
Yapılışı :
  1. Kırmızı acı biberi  robotta parçalayın.
  2. İçine deniz tuzu ya da normal tuz ekleyin, robotta hepsini iyice karıştırın
  3. Kırmızı biberli tuzu, kavanoza koyun ve kiler dolabına kaldırın.
  4. Kullandıktan sonra ellerinizi bol su ile yıkamadan yüzünüze sürmeyin. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder